Zvolte si typ nemovitosti

Nabídka nemovitostí

Zavedený penzion Lednice

4 841 000,-

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji zavedený penzion na ulici Mikulovská, pouhých 500 metrů od Státního zámku Lednice. Dům o zastavěné ploše 160 m² nabízí dva třílůžkové a jeden čtyřlůžkový apartmán, každý s vlastní kuchyní a koupelnou s wc. Vytápění i ohřev vody zajišťuje elektrokotel, k závlaze trávníku je dostatek vody ve vlastní studni. Velkou výhodou je přístup elektrickou branou ze zadní části pozemku, parkování je tak zajištěno v rámci penzionu. Pro uschování jízdních kol je k dispozici samostatná místnost ve dvoře. Ten nabízí dostatek místa k posezení a odpočinku. Nechybí zde také menší, avšak pěkný kvelbený vinný sklep s ideálními podmínkami k uskladnění vína. Více než stovka recenzí na serveru Booking s hodnocením 8,7 svědčí o tom, že je možné pokračovat v provozu bez dalších nutných investic. Nemovitost je nabízena tak, jak ji vidíte, včetně vybavení.

Lednice patří mezi turisticky nejatraktivnější lokality České republiky. Lednicko- valtický areál, zapsaný na seznamu UNESCO, navštíví ročně statisíce lidí. Pouhých 18 kilometrů je potom vzdálena další perla mezi Jihomoravskými městy - Mikulov.
Energetický štítek v době zveřejnění inzerce ještě nebyl zhotoven, pro splnění zákonné povinnosti proto uvádíme třídu G. Sjednejte si prohlídku na prvním prohlídkovém dni v úterý 1. října v odpoledních hodinách.

Balkón

Ne

Bezbariérový

Ano

Datum poslední úpravy

26.9.2024

Subtyp nemovitosti

Rodinný dům

Dopravní dostupnost

Silnice
Vlak

Elektřina

230V

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

ID nemovitosti

15

Infrastruktura

Škola
Restaurace
Doktor
Školka
Kulturní zařízení
Obchodní centrum
Obecní úřad

Kanalizace

Veřejná kanalizace

Konstrukce

Smíšená

Nemovitost přidána dne

20.9.2024

Operace

Prodej

Plocha pozemku

360 m2

Plocha užitná

160 m2

Stav objektu

Dobrý

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Typ nemovitosti

Dům, vila

Ulice

Mikulovská

Umístění objektu

Centrum obce

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%
let