Zvolte si typ nemovitosti

Nabídka nemovitostí

Rodinný dům se Velké Pavlovice

8 500 000,-

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji přízemní řadový rodinný dům na ulici Herbenova ve velkých Pavlovicích. Stavba kolaudovaná v roce 1960 prošla před deseti lety výraznou rekonstrukcí. Byly provedené nové podlahy včetně podkladového betonu, sádrokartonové podhledy, nové rozvody elektřiny i vody, nové omítky, došlo k výměně všech dveří a oken za současná plastová s izolačním trojsklem), interiér byl kompletně zařízen na míru vyrobeným vestavěným nábytkem. Vytápění zajišťuje elektrické podlahové vytápění, ohřev vody el. bojler. Dům má dispozici 3+1. V jeho obytné části najdeme vstupní chodbu, dvě samostatné ložnice a obývací pokoj průchozí do prostorné jídelny s kuchyní. Ta je řešena opravdu vkusně a velkoryse, stejně jako veškerý další nábytek je vyrobena přímo na míru a vybavena zabudovanými spotřebiči. Z kuchyně projdeme do chodby umožňující vstup do uzavřeného dvora, dále do koupelny s vanou i sprchovým koutem a na oddělené wc. V celém interiéru byly použity velice kvalitní materiály (stěrky, kamenné obklady stěn, nábytek na míru, dveře od firmy Zlomek).
Celý dům je podsklepený a nabízí tak velké množství ukládacích prostor. Půda se nabízí k vytvoření dalších podkrovních pokojů. Vazba je dostatečně vysoká a její skladba nevyžaduje pro stavbu podkroví žádné úpravy.
Bezesporu velkorysé jsou venkovní prostory. Průjezdem se sekčními garážovými vraty s přehledem projede vyšší dodávka a spolu se zastřešenou částí dvora zde pod střechou zaparkujete tři velká auta. I přesto Vám zde ještě zůstane dostatek prostoru k posezení. Dvůr je ze zadní části uzavřen hospodářskými staveními. V těch jsou rozvody elektřiny, vody i kanalizace. Mimo tři prostorné místnosti nechybí ani menší kvelbený sklep vhodný k uskladnění vína. Za hospodářskými stavbami je užitková zahrada. Celková výměra pozemku včetně zastavěné plochy činí 923 m², užitná plocha domu potom cca 181 m².
Dům je nabízen včetně veškerého nábytku, který byl vyhotovený na míru a v případě zájmu také včetně dalšího vybavení. Stačí tedy přijít a ihned bydlet. Energetický průkaz v tuto chvíli ještě není vyhotoven, pro splnění zákonné povinnosti tedy uvádíme třídu G.
Pokud máte zájem o další informace či o prohlídku, kontaktujte makléře.

Balkón

Ne

Bezbariérový

Ne

Datum poslední úpravy

30.9.2024

Subtyp nemovitosti

Rodinný dům

Dopravní dostupnost

Dálnice
Vlak

Elektřina

230V
400V

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

ID nemovitosti

12

Kanalizace

Veřejná kanalizace

Konstrukce

Cihlová

Nemovitost přidána dne

18.8.2024

Operace

Prodej

Parkovací místa

3

Plocha pozemku

923 m2

Plocha užitná

190 m2

Stav objektu

Velmi dobrý

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Typ nemovitosti

Dům, vila

Ulice

Herbenova

Umístění objektu

Centrum obce

Číslo domu

19

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%
let