Zvolte si typ nemovitosti

Nabídka nemovitostí

3D prohlídka nemovitosti

Rodinný dům 6+2 Hustopeče, pozemek 1807 m2

20 605 000,-

Popis nemovitosti

Velký rodinný dům o dispozici 6+2, zastavěné ploše 161 m², užitné ploše 437 m² a zahradě o celkové výměře 1807 m² na ulici Herbenova, téměř v centru města Hustopeče. Dům má dvě samostatné bytové jednotky:

- Přízemní 2+1, dále je zde koupelna, oddělené WC, společná vstupní hala a schodiště. V obývacím pokoji je prostorný balkon s výhledem do zahrady.

- 1NP má dispozici 4kk. Nabízí tři neprůchozí ložnice a velký obývací pokoj s kuchyňským koutem. V obývacím pokoji je krb s rozvodem tepla do všech místností v patře. I zde je z obývacího pokoje přístup na balkon s výhledem do okrasné zahrady a širšího okolí. V prvním podlaží je dále klimatizace, v koupelně podlahové vytápění.

Pod částí domu je suterén, ze kterého je přístup do malého kvelbeného sklepa i do zahrady. Podzemní patro je suché a čisté.

Každé z podlaží má vlastní plynoměr a kotel. V přízemí stáří 3 roky, v prvním podlaží kondenzační kotel starý cca jeden rok. Dům má garáž pro dvě vozidla (parkování za sebou), další vozidlo je možné zaparkovat před domem.

Nemovitost kolaudovaná v roce 1985 již prošla výraznou rekonstrukcí. Kromě modernizace interiéru došlo k opravě staveb ve dvoře, včetně výměny krytiny za glazovanou tašku Tondach, k výměně oken, vrat i dveří, zateplení, obložení přírodním kamenem nejvyšší kvality žlutý kvarcit.

Zásadní proměnou prošla také zahrada. Okrasné části vedle domu dominuje rybník (50.000 litrů vody) s filtrací a kapry Koi, jehož okolí zdobí vzrostlé okrasné keře a rostliny. K posezení v tomto krásném prostředí slouží zastřešený altán. Červeným kvarcitem je provedeno vydláždění pochozích částí okrasné zahrady. Drobná hospodářská stavení slouží k uskladnění zahradního vybavení, případně chovu drobného zvířectva a dřevník k uchování dřeva do krbu. Celá část zahrady je kompletně osvětlená, je zde i rozvod elektřiny.

Na okrasnou část navazuje zahrada užitková. V ní najdeme prakticky všechny druhy ovoce, poctivě udržované stromy a keře, rozmanité druhy bobulovin… Po cca 1/3 zahrady je rozvedená kapénková závlaha, zbytek se zavlažuje hadicí. K zalévání slouží voda z vrtu a nádrž na 12 000 litrů vody. Stejně jako okrasná část zahrady - i v užitkové je rozvod elektřiny a je osvětlená.

O dům bylo vždy nadstandardně pečováno a je připravený k okamžitému užívání. V případě zájmu včetně téměř veškerého vybavení (bez navýšení ceny).

Nabízí se k bydlení pro větší rodinu, dvou generační bydlení, případně bydlení spojené s podnikáním.
Dům je téměř v centru města, avšak v ulici, která je klidná s dostatkem zeleně a parkovacích míst. Vlakové i autobusové nádraží je vzdálené 5 minut chůze.

Podle průzkumů společnosti Deloitte jsou Hustopeče 4 nejlepším místem pro život z celé ČR. Z pohledu mě – jako jejich obyvatele, je tu vše, co ke spokojenému životu potřebujete. A pokud byste přesto zatužili po velkoměstu, Brno je vzdálené 25 minul jízdy po dálnici D2, nebo 45 minut přímou vlakovou linkou. Břeclav 30 minut, Bratislava 60 minut a Vídeň 70 minut jízdy.

Balkón

Ano

Bezbariérový

Ne

Datum poslední úpravy

3.7.2024

Subtyp nemovitosti

Rodinný dům

Dopravní dostupnost

Dálnice
I. třída
Vlak

Elektřina

230V
400V

Vydaný certifikát PENB

C - Úsporná

ID nemovitosti

4

Infrastruktura

Škola
Restaurace
Doktor
Školka
Kulturní zařízení
Obchodní centrum
Obecní úřad
Koupaliště

Kanalizace

Veřejná kanalizace

Komunikace

Asfaltová

Konstrukce

Cihlová

Nemovitost přidána dne

1.7.2024

Operace

Prodej

Parkovací místa

2

Plocha pozemku

1807 m2

Plocha užitná

437 m2

Plocha zastavěná

161 m2

Stav objektu

Dobrý

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Typ nemovitosti

Dům, vila

Ulice

Herbenova

Umístění objektu

Centrum obce

Číslo domu

18

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%
let