Zvolte si typ nemovitosti

Nabídka nemovitostí

Prodej domu na náměstí Hustopeče

9 950 000,-

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji nemovitost na Dukelském náměstí v Hustopečích, přímo mezi radnicí a Komerční bankou.
Předmětná nemovitost se skládá z: nově zrekonstruovaného bytu, komerčního prostoru, garáže, vinného sklepa a majoritního podílu na společných částech domu a pozemku. Pravá polovina domu má jiného vlastníka, společné prostory jsou definované smlouvou zanesenou do katastru nemovitostí.
Nemovitost se nachází hned vedle radnice. V roce 1995 došlo na základě Zákona č. 52/1966 Sb., o osobním vlastnictví k bytům k rozdělení bytových jednotek a určení podílů na společných částech domu a pozemku.

Opticky se dům dělí na dvě části. Ta, která je předmětem prodeje nabízí:
Komerční prostor 76 m² umístěný v přízemí přístupný přímo z náměstí, který se sestává ze čtyř místností, koupelny a wc. Byt 3kk s výměrou 81 m² umístěný v prvním nadzemním podlaží. Kvelbený sklep 28 m² přístupný ze společného průjezdu, garáž 23 m² přístupná z obecní komunikace ze zadní strany pozemku. K prodávané nemovitosti dále patří spoluvlastnický podíl na společných částech domu, kterými jsou především průjezd, zahrada a půda. Celková výměra včetně zastavěné plochy činí 614 m². Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě.

Dle platného územního plánu spadá pod plochy „Smíšené obytné centrální“ s hlavním využitím „bydlení smíšené s komerčním využitím a službami“.
Přípustné využití:
– stavby pro bydlení v bytových domech,
– stavby pro občanské vybavenosti a dalších staveb a zařízení, slučitelných s bydlením, které svým provozováním a technickým zařízením nenaruší užívání pozemků, staveb a zařízení za hranicí pozemků a nesníží kvalitu prostředí souvisejícího území (zejména hygienickými limity a dopravní zátěží),
– stavby související technické a dopravní infrastruktury (např. vedení a stavby technické infrastruktury, místní komunikace pro stavby hlavního, přípustného a podmíněně přípustného využití, chodníky apod.),
– veřejná prostranství a zeleň,
– plochy parkovacích stání pro osobní automobily.

Jak komerční prostor, tak byt je dlouhodobě pronajímán solidním a dlouhodobým nájemcům, kteří v případě zájmu rádi nadále v nájmu zůstanou. Dům byl postupem času průběžně rekonstruován. Poslední velkou úpravou prošlo 1NP, kdy došlo k rekonstrukci stávající bytové jednotky. Garáž byla postavena v roce 1996.
Další informace včetně stanovení termínu prohlídky s Vámi rád proberu telefonicky.

Bezbariérový

Ne

Datum poslední úpravy

30.9.2024

Subtyp nemovitosti

Činžovní dům

Dopravní dostupnost

Silnice
Dálnice
Vlak

Elektřina

230V

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

ID nemovitosti

20

Infrastruktura

Škola
Restaurace
Doktor
Školka
Kulturní zařízení
Obchodní centrum
Obecní úřad
Koupaliště

Kanalizace

Veřejná kanalizace

Konstrukce

Cihlová

Nemovitost přidána dne

29.9.2024

Operace

Prodej

Plocha užitná

185 m2

Stav objektu

Dobrý

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Typ nemovitosti

Komerce

Ulice

Dukelské nám.

Umístění objektu

Centrum obce

Číslo domu

3

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%
let