Zvolte si typ nemovitosti

Nabídka nemovitostí

Komerční pozemek v Židlochovicích Prodej

Komerční pozemek v Židlochovicích

32 750 000,-

Popis nemovitosti

Rovinatý pozemek na jižním okraji Židlochovic, u silnice č. 416 směr Žabčice, o celkové ploše 12.629 m2. Rozvíjející se průmyslové zóna na okraji města, ale v dochůzí vzdálennosti od centra i od vlakového a autobusového nádraží. Výhodná poloha pro komerční využití.

Prodávající si vyhrazuje právo prodat pozemek na základě nejvyšší nabídkové ceny.

Pozemek je v současné době využíván zemědělsky; po vynětí ze ZPF a zasíťování je možné jej využít pro lehkou výrobu, související administrativu a skladování, sídlo firmy apod.

Pozemek se nachází v zastavitelném území obce, v rozvojové ploše Z.20 smíšená plocha výrobní (dle platného ÚP města Židlochovice). Funkčně lze pozemek využít pro lehkou výrobu.

Plochu je možné zastavět objekty o max. výšce 15 m (od přilehlého terénnu); bez omezení z hlediska členění nebo vnější podoby objektů a bez omezení celkové zastavěnosti plochy. Není definována povinnost část plochy ozelenit; parkování ale musí být být řešeno plně v rámci vlastního pozemku.

Dopravní napojení je možné ze stávající obslužné kmunikace. Pozemek dosud není připojen na inženýrské sítě, ale veškeré sítě se nacházejí buď na jeho okraji nebo jsou dostupné v blízkém okolí. Městský vodovod vede při jižním okraji pozemku. STL plynovod vede souběžně v místní komunikací při jižním okraji pozemku. Vedení elektro NN (400 V a 22 kV) se nachází jižně od pozemku. Pro odkanalizování je možno buď provést protažení splaškového kanalizačního řadu, případně zřídit vlastní malou ČOV nebo vyváženou jímku.

Bezbariérový

Ne

Datum poslední úpravy

17.6.2024

Subtyp nemovitosti

Komerční

Dopravní dostupnost

I. třída
Vlak

ID nemovitosti

2024002

K nastěhování od

13.6.2024

Komunikace

Asfaltová

Nemovitost přidána dne

13.6.2024

Operace

Prodej

Plocha pozemku

12629 m2

Typ nemovitosti

Pozemek

Umístění objektu

Okraj obce

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%
let